De drive en missie van Quru Health en de Business Fit Programma’s

Bij Quru Health zijn we overtuigd van de kracht van fysieke activiteit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. In een samenleving waar zittend werk de norm is geworden, hebben wij als doel om vitaliteit en productiviteit te bevorderen door middel van onze Business Fit Programma’s. Onze passie en inzet komen voort uit de diepe overtuiging dat beweging niet alleen het lichaam herstelt, maar ook de geest verfrist, wat resulteert in een algehele verbetering van welzijn.

Onze missie: Werken aan je fysieke en mentale gezondheid onderdeel maken van werk

Bij Quru Health streven we ernaar om de fysieke en mentale gezondheid een integraal onderdeel van de werkdag te maken. Heb je als zelfstandige of werkgever moeite om vitaliteit voor jezelf en je team tijdens werktijd te verbeteren? Dit is een veelvoorkomende uitdaging. Daarom richten wij ons op jou als ondernemer en werkgever. Door zelf te ervaren wat consistent werken aan je fysieke en mentale gezondheid met je doet, ontdek je de sleutel tot groei in de vitaliteit en gezondheid van je bedrijf: je medewerkers.

Vitaliteit op de werkvloer werkt

Wij geloven in de kracht van beweging. In een wereld waar zitten het nieuwe roken is, bieden wij de oplossing die niet alleen je lichaam herstelt maar ook je geest verfrist. Want laten we eerlijk zijn, de energie die je krijgt van sporten, die is onvervangbaar. En die energie? Die zetten we om in een productievere, creatievere werkdag.

Energie die inspireert Ontdek hoe sporten de sleutel kan zijn tot meer energie en een productiever leven. Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten. Beweging zet ons in gang, verhoogt onze energie en laat ons groeien in elk aspect van het leven. Door je energieniveau te verhogen, verhoog je automatisch ook je productiviteit.

Brandstof voor je brein

Ja, je leest het goed. Het lactaat dat vrijkomt tijdens het sporten is als superfood voor je hersenen. Het bevordert niet alleen je denkvermogen maar voedt ook je creatieve ziel. Wie had gedacht dat zweten zo slim kon zijn? Sporten verhoogt je denkvermogen en je creativiteit, waardoor je zowel op werk als in je persoonlijke leven beter kunt presteren.

Creativiteit en verbinding Sport haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam. In die rust vinden je grootste ideeën het licht. En het mooie? Sporten in teamverband versterkt niet alleen je lichaam, maar ook je band met collega’s. Oxytocine, het ‘knuffelhormoon’, zorgt voor die verbinding. Een hecht team is een gelukkig team. Door van denken naar voelen te gaan en het teamverband te versterken, creëer je een omgeving waarin iedereen optimaal kan presteren.

Een boost voor je gezondheid

Een betere bloedcirculatie, een bruisend lymfestelsel, een boost voor je immuunsysteem – sporten doet wonderen. Het is tijd om je lichaam de zorg te geven die het verdient, met elke beweging die je maakt. Door je bloedcirculatie te verbeteren en je immuunsysteem te boosten, zorg je ervoor dat je lichaam beter kan functioneren en je minder vatbaar bent voor ziekten.

Are you in?

We zetten jou in beweging voor groei, zowel zakelijk als privé. Onze Business Fit Programma’s zijn ontworpen om je te helpen vitaliteit en productiviteit te verhogen door middel van beweging. Laten we samen de eerste stap zetten naar een vitaal werkend ritme en elke werkdag vol energie en creativiteit tegemoet gaan.

Deel deze pagina

Meer lezen

De beste manier om als ondernemer te investeren in de gezondheid van jezelf en het bedrijf.

Onze private gym

Openingstijden

Passen deze tijden niet, vul dan je gegevens in en je wordt gebeld om een passende planning te maken

Wordt Business Fit Member