Florian Alders

Mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd over beweging en mentale gezondheid. Beweging is voor mij altijd essentieel geweest.

Als kind was ik veel in beweging. Of het nu voetbal, basketbal, squash, surfen of fitness was, ik was heel actief.

Rond mijn pubertijd en begin twintig ging het echter mis. Ik kreeg last van sociale angsten, trok me terug, voelde me depressief, had angstaanvallen en piekerde veel. Uiteindelijk was ik volledig uitgeput.

Terugkijkend begon dit allemaal toen de computer een grotere rol in mijn leven kreeg. Het sporten maakte plaats voor uren achter het beeldscherm.

Naast mentale klachten kreeg ik ook fysieke problemen, vooral met mijn maag en darmen. Het werd zo ernstig dat ik met een geperforeerde darm op de IC belandde.

Gelukkig werd dit een wake-up call voor mij. Met de juiste begeleiding herstelde ik mijn energie. Beweging, voeding en psychotherapie speelden hierbij een grote rol.

Deze ervaring motiveerde mij om meer te leren over hoe ons lichaam reageert op prikkels. Inmiddels heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in personal training en orthomoleculaire therapie. Ik help mijn cliënten door ze te leren hoe ze goed kunnen bewegen en hoe voeding hun energie en mentale welzijn kan verbeteren.

Waarom partner ik met Quru?

Bij Quru Business Fit Coaching Haarlem krijg ik alle ruimte om mijn expertise in beweging en voeding te combineren en jouw fysieke en mentale gezondheid te optimaliseren. Als personal trainer en orthomoleculair therapeut, sta ik klaar om je te begeleiden naar een vitaal en energiek leven. Zakelijk en privé. Begin vandaag met onze Business Fit programma’s en ervaar het verschil!

Deel deze pagina

Meer lezen

De beste manier om als ondernemer te investeren in de gezondheid van jezelf en het bedrijf.

Onze private gym

Openingstijden

Passen deze tijden niet, vul dan je gegevens in en je wordt gebeld om een passende planning te maken

Wordt Business Fit Member