Jessica ter Horst

Hallo! Ik ben Jessica, personal trainer in Haarlem, en woon hier samen met mijn dochter Vajèn en onze hond Ruby. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, wandel ik graag in de natuur of bezoek ik een museum.

Mijn passie voor fitness begon al vroeg. Ik groeide op tussen de dumbbells in de sportschool van mijn vader en stond als klein meisje al te springen tussen volwassen dames in aerobic- en steplessen. Bewegen op muziek geeft mij energie en maakt me blij. Met meer dan 15 jaar ervaring als instructeur geef ik diverse groepslessen en bied ik personal training aan.

Mijn eigen positieve ervaring met een personal trainer motiveerde mij om zelf personal trainer te worden. Ondanks dat sporten altijd een deel van mijn leven was, had ik soms ook moeite om naar de sportschool te gaan. Dankzij de wekelijkse afspraken met mijn trainer creëerde ik een patroon en boekte ik fantastische resultaten. Deze ervaring inspireerde mij om anderen te helpen dezelfde positieve veranderingen te ervaren.

Als personal trainer vind ik het belangrijk om op maat gemaakte begeleiding te bieden die aansluit bij de behoeften van mijn klanten. Dit kan variëren van kracht- en duurtraining tot yoga of een ontspannende wandeling. Ik ben er niet alleen om je te vertellen welke oefeningen je moet doen, maar ook als luisterend oor, coach en vertrouwenspersoon. Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden, volg ik regelmatig opleidingen en cursussen. Zo heb ik onlangs de opleiding tot leefstijlcoach afgerond.

Mijn werk doe ik al 15 jaar met veel plezier en trots. Sommige klanten trainen sinds 2009 wekelijks met mij, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Plan een afspraak voor een kennismaking en intake. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven!

Deel deze pagina

Meer lezen

De beste manier om als ondernemer te investeren in de gezondheid van jezelf en het bedrijf.

Onze private gym

Openingstijden

Passen deze tijden niet, vul dan je gegevens in en je wordt gebeld om een passende planning te maken

Wordt Business Fit Member