Job Cornelisse

Hallo! Ik ben Job Cornelisse, 28 jaar, en woon in het prachtige Amsterdam. Als zoon van een ondernemersfamilie leek een studie Bedrijfskunde een logische stap na de middelbare school. Maar tijdens mijn stages ontdekte ik al snel dat een kantoorbaan achter een laptop niet mijn pad was. Mijn hart en ziel lagen in de wereld van sport en gezondheid.

Al vanaf jonge leeftijd was ik urenlang te vinden in de sportschool, gedreven door mijn passie voor sport en de energie die ik daaruit haalde. Mijn nieuwsgierige aard leidde ertoe dat ik me verdiepte in verschillende aspecten van sport, van trainingstechnieken tot voedingsleer en levensstijl.

Het werd al snel duidelijk dat mijn ware roeping lag in het volgen van mijn passie. Daarom koos ik voor Milo Educations, waar ik alles leerde over sport en voeding. Wat mij vooral aansprak, was de persoonlijke aandacht en de waardevolle lessen die ik daar kreeg. Het leren kennen van mensen, doelen stellen en hen begeleiden van A tot Z om die doelen te bereiken, sprak mij enorm aan. De focus lag niet alleen op beweging, maar ook op voeding en levensstijl.

Als personal trainer geloof ik sterk in een persoonlijke aanpak. Samen bespreken we jouw unieke doelen, behoeften en mogelijkheden, en ontwikkelen we een trainingsprogramma dat daar perfect op aansluit. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, ik sta klaar om je te begeleiden, zowel fysiek als online.

Mijn kracht ligt niet alleen in het aanreiken van oefeningen, maar ook in het motiveren en ondersteunen van mijn klanten gedurende hun reis naar een gezondere levensstijl. Als gecertificeerde personal trainer heb ik de kennis, ervaring en expertise om je te begeleiden naar succes. Samen zullen we obstakels overwinnen en successen vieren.

Als sporter ben ik gespecialiseerd in krachttraining en kan ik je helpen om je prestaties te verbeteren, of je nu op het voetbalveld staat, op de tennisbaan of op de fiets. Met mijn begeleiding en jouw inzet zijn resultaten binnen handbereik.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw fitnessreis? Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en een leven te creƫren waar je trots op bent. Neem vandaag nog contact met me op en laten we aan de slag gaan!

Deel deze pagina

Meer lezen

De beste manier om als ondernemer te investeren in de gezondheid van jezelf en het bedrijf.

Onze private gym

Openingstijden

Passen deze tijden niet, vul dan je gegevens in en je wordt gebeld om een passende planning te maken

Wordt Business Fit Member